Blog Ni Nak Delete

Tadi, Aishah baru jer nak delete blog ni..tup tup ada yg request header...
so, sekarang ni aishah dah siap tunggu nak pasang jer... Ni untuk awish... Untuk Eza Aishah tgh buat ok..nanti dah siap baru Aishah hebohkan..... Ni ialah hasil daripada karya header untuk awish..sorry sgt kalau buruk... kalau nak.... just tell me...kalau nak aishah pasangkan..just bagi password $ email..pastikan send password dan email tu dekat message facebook tau..nanti org len buka habis..AIshah x buat apa pon...

Lepas jer settle awish ngan eza punya header..dgn segera blog ini akan di delete...

Ini pula hasil untuk blog Eza..Aishah x ada idea la nak buat macam mana,...Ni ja yg Aishah mampu...kalau nak aishah pasangkan bagi password dan email kat email aishah.... noraishahnorrifin@yahoo.com

2 Opinion:

Eza Boom Boom :) said...

sorry taw aishah, sebab Eza awk tgguh delete blog ni.. :(

Eza Boom Boom :) said...

kalau awk nak contact eza kat email eza...

missizzah_205@yahoo.com... :)